Besök på Samlarbil2016

Idag besökte några personer från klubben den nystartade samlarbilsmässan i Örebro. Det är tidningarna Klassiker, Moped och GranTurismo som sammanstrålade på Conventum i Örebro den 11-13 mars för en mässa med utställda bilar och mopeder. Temat för mässan var från vrak till pärla med cirka 30 bilar i skick från ladugårdsfynd till topprenoverat och cirka 20 mopeder från original till ombyggda caféracers. I källaren fanns en veteranmarknad med begränsat utbud. Känslan var att det var en bra mässa med potential att bli en riktigt bra mässa! 

    
 

Annons

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s